MEET and EAT PEEL PIZZA / PEELVERHALEN op locatie
MEET and EAT: Peel Pizza
# PEEL PIZZA met Boekweit... Hét Gezonde UITstapje in De Peel #
Met zijn vernieuwende bakconcepten NEW WAYS IN FOOD presenteert bakker Ard nu de workshop Limburgse PEEL PIZZA bakken.
Dit "Peel Power Food" wordt door steeds meer voedingsdeskundigen aangeraden als graanvervanger voor mensen met een gluten intolerantie.
Locatie naar keuze:
- Bakkerij Gerards-Steeghs, Loevestraat 22, Horst, óf
- Peelmuseum, Griendtsveenseweg 69a, America
U stelt zelf uw Limburgse PEEL PIZZA samen. Er is een uitgebreide keuze aan lekker beleg met streekproducten om de pizza te vullen. Tijdens de workshop krijgt u koffie, thee of fris en wat lekkers en natuurlijk kunt u uw zelfgemaakte Limburgse PEEL PIZZA ter plekke opeten. Daardoor is de prijs van uw lunch of diner bij deze workshop inbegrepen. Dat maakt deze activiteit extra aantrekkelijk.
### Voor de Limburgse PEEL PIZZA kan gekozen worden uit bakken met 100% BOEKWEIT meel of met een meel dat gedeeltelijk uit boekweit bestaat en gedeeltelijk uit spelt ###
Ook is het mogelijk dat de zelfgemaakte Limburgse PEEL PIZZA als picknick opgegeten wordt op locatie Aan de Paardekop bij Ysselsteyn tijdens de PEELVERHALEN op locatie door De Landschapsverteller.
*** De makers van dit arrangement, bakker Ard & De Landschapsverteller, 'de nieuwe Peel Pioniers', nemen u graag mee voor deze culinaire en cultuurhistorische Limburgse PEEL BELEEF DAG. ***
Groepen kleiner dan 10 personen kunnen zich ook aanmelden. Deze worden (indien gewenst) ingedeeld bij een andere kleine groep.
De workshop kunt u uitbreiden tot Limburgse "PEEL BELEEF DAG Boekweit" in de Peel:
Na de workshop rijdt u naar het nooit ontgonnen peelrestant Aan de Paardekop (bij Ysselsteyn) met uitkijktoren.
Hier wordt het verbouwen van boekweit volgens de "Boekweit brand cultuur" in de Limburgse Peel uitgelegd. Van het Armengraan voor de Turfstekers naar het Superfood Boekweit.
Ook beklimmen we hier de uitkijktoren voor een fantastisch Peel Panorama.
Daarnaast is er ook tijd voor boeiende volksverhalen uit de Limburgse Peel die ontstonden hier Aan de Paardekop.
Meer info over Limburgse Peelverhalen Aan de Paardekop: De Landschapsverteller 06 41166585.
* Arrangementen halve dag:
- €35,00 p.p. Workshop Limburgse PEEL PIZZA bakken, locatie Peelmuseum met museumbezoek.
- €38,00 p.p. Workshop Limburgse PEEL PIZZA bakken, locatie Peelmuseum met rondleiding door museumgids
* Arrangementen hele dag: Limburgse PEEL BELEEF DAG
- €42,00 p.p. Workshop Limburgse PEEL PIZZA bakken, locatie Peelmuseum met museumbezoek en Peelverhalen op locatie Aan de Paardekop (bij Ysselsteyn) met De Landschapsverteller
- €45.00 p.p. Workshop Limburgse PEEL PIZZA bakken, locatie Peelmuseum met rondleiding door museumgids en limburgse Peelverhalen op locatie Aan de Paardekop (bij Ysselsteyn) met De Landschapsverteller
# Limburgse PEEL PIZZA met Boekweit... Zelf Cultuurhistorie bakken in de Peel #
# PEEL PIZZA met Boekweit... Hét Gezonde UITstapje in De Peel #
Met zijn vernieuwende bakconcepten NEW WAYS IN FOOD presenteert bakker Ard nu de workshop Limburgse PEEL PIZZA bakken.
Dit "Peel Power Food" wordt door steeds meer voedingsdeskundigen aangeraden als graanvervanger voor mensen met een gluten intolerantie.
Locatie naar keuze:
- Bakkerij Gerards-Steeghs, Loevestraat 22, Horst, óf
- Peelmuseum, Griendtsveenseweg 69a, America
U stelt zelf uw Limburgse PEEL PIZZA samen. Er is een uitgebreide keuze aan lekker beleg met streekproducten om de pizza te vullen. Tijdens de workshop krijgt u koffie, thee of fris en wat lekkers en natuurlijk kunt u uw zelfgemaakte Limburgse PEEL PIZZA ter plekke opeten. Daardoor is de prijs van uw lunch of diner bij deze workshop inbegrepen. Dat maakt deze activiteit extra aantrekkelijk.
### Voor de Limburgse PEEL PIZZA kan gekozen worden uit bakken met 100% BOEKWEIT meel of met een meel dat gedeeltelijk uit boekweit bestaat en gedeeltelijk uit spelt ###
Ook is het mogelijk dat de zelfgemaakte Limburgse PEEL PIZZA als picknick opgegeten wordt op locatie Aan de Paardekop bij Ysselsteyn tijdens de PEELVERHALEN op locatie door De Landschapsverteller.
*** De makers van dit arrangement, bakker Ard & De Landschapsverteller, 'de nieuwe Peel Pioniers', nemen u graag mee voor deze culinaire en cultuurhistorische Limburgse PEEL BELEEF DAG. ***
Groepen kleiner dan 10 personen kunnen zich ook aanmelden. Deze worden (indien gewenst) ingedeeld bij een andere kleine groep.
De workshop kunt u uitbreiden tot Limburgse "PEEL BELEEF DAG Boekweit" in de Peel:
Na de workshop rijdt u naar het nooit ontgonnen peelrestant Aan de Paardekop (bij Ysselsteyn) met uitkijktoren.
Hier wordt het verbouwen van boekweit volgens de "Boekweit brand cultuur" in de Limburgse Peel uitgelegd. Van het Armengraan voor de Turfstekers naar het Superfood Boekweit.
Ook beklimmen we hier de uitkijktoren voor een fantastisch Peel Panorama.
Daarnaast is er ook tijd voor boeiende volksverhalen uit de Limburgse Peel die ontstonden hier Aan de Paardekop.
Meer info over Limburgse Peelverhalen Aan de Paardekop: De Landschapsverteller 06 41166585.
* Arrangementen halve dag:
- €35,00 p.p. Workshop Limburgse PEEL PIZZA bakken, locatie Peelmuseum met museumbezoek.
- €38,00 p.p. Workshop Limburgse PEEL PIZZA bakken, locatie Peelmuseum met rondleiding door museumgids
* Arrangementen hele dag: Limburgse PEEL BELEEF DAG
- €42,00 p.p. Workshop Limburgse PEEL PIZZA bakken, locatie Peelmuseum met museumbezoek en Peelverhalen op locatie Aan de Paardekop (bij Ysselsteyn) met De Landschapsverteller
- €45.00 p.p. Workshop Limburgse PEEL PIZZA bakken, locatie Peelmuseum met rondleiding door museumgids en limburgse Peelverhalen op locatie Aan de Paardekop (bij Ysselsteyn) met De Landschapsverteller
# Limburgse PEEL PIZZA met Boekweit... Zelf Cultuurhistorie bakken in de Peel #