Restaurant
De Brabantse Kluis biedt u ook op haar menukaart hemel en aarde.
Enerzijds is er de aardse kaart. Die brengt u betaalbare en eerlijke keuken zonder franje: denk aan een smakelijke biefstuk, Boerderij Uitje (mixed grill), verse vis of een varkenshaasje, maar ook aan een lekkere pannenkoek of een mooie coupe ijs geserveerd in een klomp.
Anderzijds is er dan de hemelse kaart waarop onze chef zich werkelijk helemaal laat gaan en u tongstrelende creaties voorzet die in een sterrenrestaurant niet zouden misstaan.
De basis van beide keukens is: verse ingrediënten (als het kan uit de streek of zelfs van eigen boerderij) en toegewijd vakmanschap.
Enerzijds is er de aardse kaart. Die brengt u betaalbare en eerlijke keuken zonder franje: denk aan een smakelijke biefstuk, Boerderij Uitje (mixed grill), verse vis of een varkenshaasje, maar ook aan een lekkere pannenkoek of een mooie coupe ijs geserveerd in een klomp.
Anderzijds is er dan de hemelse kaart waarop onze chef zich werkelijk helemaal laat gaan en u tongstrelende creaties voorzet die in een sterrenrestaurant niet zouden misstaan.
De basis van beide keukens is: verse ingrediënten (als het kan uit de streek of zelfs van eigen boerderij) en toegewijd vakmanschap.